Köszöntő

 

Köszöntjük a Család-és Gyermekjóléti Szolgálat oldalán!

Munkacsoportunk 1989 óta végez családsegítést, valamint 2016 január 1-től gyermekjóléti alapellátáshoz kapcsolódó feladatokat Hatvan városában. A Szolgálat célja, hogy a szociális munka eszközeivel szakszerű segítséget adjon azokban a szociális, lelki, családi, életviteli problémákban, melyekkel a hozzánk fordulók megkeresnek bennünket.

2018. júniusától megújulva, új székhelyen várjuk klienseinket.

Kérjük, tekintse át a Család-és Gyermekjóléti Szolgálat oldalait! Ismerje meg szolgáltatásinkat, tevékenységünket! Lehetősége van belelapozni szakmai szabályozó valamint, a segítő munkát vezérlő protokoll anyagokba, szakmai – etikai kódexünkbe.

Megismerheti a beérkezett jelzésekkel folytatott szakmai munkát; amennyiben jelzést kíván küldeni, jelzőlapokat tölthet le.

Hasznos oldalak feltüntetésével egyszerűsíteni szeretnénk a kívánt információhoz való hozzájutását.

Munkacsoportunk szakmai küldetése, hogy a hozzánk fordulóknak magas színvonalú, egyénre szabott segítőmunkát biztosítsunk úgy, hogy kliensünk a segítő kapcsolatban önsegítő és problémamegoldó képességét megőrizze.

További szempontunk, hogy az időben történő segítségnyújtást biztosítsuk a gyermekjóléti munkánk során, a gyermekek mindenekfelett álló érdekét tartsuk szem előtt, amelyben a gyermek biztonságos családban történő nevelkedését erősítjük, támogatjuk.